LivLine – sådan kalder vi vores vanvittigt dygtige og kærlige grafiske designer Line Kjær Siggaard.

Vi synes, vi har kendt Line altid. Men i disse uger er det blot et år siden, vi fik første mail fra hende. Den var et ide-udkast til konkurrencen om Sølund Musik-Festivals nye visuelle identitet. Line var jo ikke ene om at byde ind på de VIP-billetter til festivalen, der var gevinsten. Men trods mange gode forslag, var det en helt enig kommunikationsgruppe, der indstillede Lines udkast til udvikling.

Lines streg er nu grundtonen i Sølund Musik-Festivals visuelle identitet. Hun har med stor respekt for Frits’ oprindelse strammet og moderniseret stregen omkring vores elskede festivalfugl, så han kan kvidre med sin kærlige, funkye og frække personlighed i mange, mange år endnu. Både på hjemmesiden og fx i ’Ta’ med Frits!” som vi offentliggør i løbet af den næste måned. Hun har også designet hjemmesiden med de høje krav til tilgængelighed uanset medie og handicap, som skulle tilgodeses. OG hjemmesidens unikke piktogramserie. Indtil videre lever den kun på www. Men vi har planer med dem – store planer – ja vi har. Vi kan fortsætte listen med Line-produktionerne i en uendelighed … vores grafiske grundbog, vores plakatlinje, vores annoncelinje …

Nu, efter mange hundrede arbejdstimer, 550 mails, et utal af telefonsamtaler og møder, er vi i mål. Det hele lever og bliver taget kærligt, loyalt og smukt imod i alle hjørner af festivalen. (<3 TAK FOR DET ALLE SAMMEN).

At det er gået så godt, er i høj grad også Lines fortjeneste. Ændring af visuel identitet er en kæmpe opgave for en hvilken som helst virksomhed. Men Line har haft den tvivlsomme fornøjelse at skulle samarbejde med en organisation af frivillige, der altid er i bekneb for tid. Vi har heller ikke den professionelles forudsætning for at kunne se helheden. Altså har vi i kommunikationsgruppen skullet overbevises om hvert eneste nye skridt … og utallige gange har vi hevet processen ud ad blinde veje, for vi ville så gerne have en lille bitte limegrøn streg ind der og en blå trekant der … Tålmodigt, men med den helt nødvendige fasthed, har Line fået os på sporet igen. Wauw!

Vi gentager lige – alt dette har Line gjort, fordi hun, som vi andre, er kommet til at brænde for at gøre en forskel for vores fantastiske kernepublikum – mennesker med udviklingshæmning. Mange hundrede arbejdstimer uden løn. Oven i har hun skullet passe et arbejde som UX/UI Designer, sin mand Christian og sin lille datter Adora. Og se om ikke hun – sekundet efter hun satte det endelige punktum for SMF’s kæmpe projekt – fødte sit andet barn. Familiens Benjamin hedder … Benjamin.

Line – vi glæder os mega meget til at det bliver juni, så vi kan trække dig og hele din familie fra København og til Skanderborg, så I kan se og mærke og opleve vores skønne festival live. For det er lige der i de tre vidunderlige junidage, at Sølund Musik-Festival lever.

Af hjertet TAK for dig.