Lige nu klipper og klistrer vi inspirationsposteres til de 12 hamrende dygtige fotografer og social media journalister, som i næste uge sætter fuld skrue på at fortælle historien om Sølund Musik-Festival 2017.

Der bliver noget at fortælle om, ja der gør! For med revl og krat bliver vi samlet over tre dage op imod 20.000 dejligheder til verdens største og kærligste festival for mennesker med udviklingshæmning.

Sølund Musik-Festival er indrettet, så vores fantastiske publikum trygt og sikkert kan opleve musik, kærlighed og fællesskab på fuld skrue, uden at deres handicap spænder ben for dem. Her er rammerne, så man i tre skønne junidage kan bestemme over sit eget liv og livshistorie. Noget de fleste uden handicap tager for givet.

Sådan en festival koster … og uden den trofaste og gavmilde opbakning vi især gennem de seneste svære år har fået fra vores sponsorer, så var der tomt – som i helt tomt – på plænen foran Landsbyen Sølund i Skanderborg i næste uge. Det er der som bekendt ikke. Vi har den røde lygte ude for udsolgt.

Af hjertet TAK til alle sponsorerne på Sølund Musik-Festival – vi elsker jer hver og en.

Tjek disse vanvittigt søde hjertevirksomheder ud her.