En regn af tak til jer alle derude. Publikum, medhjælpere og sponsorer. Sølund Musik-Festival 2017 er slut. Det har været fuldstændig ud-af-denne-verden-fantastisk. En mavepumper af kærlighed. Festivalens respekt for fællesskabet smadrer vi ud og smitter resten af verden med   

”Once I was seven years old, my mama told me, go make yourself some friends or you’ll be lonely,” synger en af vores virkelig gode venner.

VENSKAB! Dét er fanme et vigtigt budskab. Vi ved det, for vi har overlevet på det i de seneste år. Det at stå sammen. Det at stå op for hinanden. Det at spille musik sammen. Det at høre musik sammen. Det at danse sammen. At skraldgrine sammen. Komme op at toppes. Elske hinanden. Være stille sammen.

Så venner – vi dedikerer Sølund Musik-Festival 2017 – kærlighedens smukke fest – til VENSKAB!

Vi ses den 12., 13. & 14. juni 2018