SØLUNDBILLET

 

 

SÅDAN BESTILLER DU BILLET 

Du kan nu bestille billetter direkte via vores nye billetbooking – “SØLUNDBILLETTEN” – Benyt knappen “Bestil billetter” her på siden

Billetkontoret er klar ved telefonen: mandag og tirsdag mellem 10.00 – 14.00. Torsdag mellem 14.00 – 19.00

Ny digital billetbestilling, hvor vi stadig har styr på hvem der bestiller billetter. Du udfylder med; navn, adresse, telefonnummer og evt. ean (vigtigt!) – og så skal du blot trykke send og din billet/bestilling er afsendt til os.

Vigtigt! Hvis I allerede nu ved, at I er en gruppe, som ikke ankommer på samme tid, så kan du med fordel dele bestillingen op, så de der ankommer sammen er på samme bestilling. Dette gøres ganske simpelt ved at oprette flere bestillinger.

Husk! Du skal ikke betale direkte ved bestillingen. Vi tjekker så din bestilling igennem og sender dig en faktura. Når vi har modtaget betalingen af din faktura, så sender vi dig din billet(ter) – én A4 side med stregkode på. DET ER MEGET VIGTIGT, AT DU GEMMER BILLET(TEN)! Den skal du have med på festivalen for at få din bestilling skiftet ud med armbånd. Det kan enten være som udprint eller på en smartphone.

Du kan se billetpriserne længere nede på siden!

 

OBS! I din bestilling har du mulighed for at bede os om at kontakte dig, hvis du ønsker personlig kontakt vedrørende din bestilling / levering / betaling.

 

 

Hvordan får jeg min billet?

Hvad enten du bestiller din billet igennem vores nye smarte system, eller benytter dig af den “gamle metode”, så anbefaler vi, at du læser hvordan din billet afhentes. Det gør du enten under fanen “Billet” eller ved at trykke her: ’Afhent billet’

Billetpris 2018

Billettype Publikum/Pris Ledsager/Pris
Dagsbillet 595 kr. 350 kr.
Partoutbillet 895 kr. 450 kr.
Camping pr. nat 40 kr. 40 kr.
Overnat inde pr. nat 75 kr. 75 kr.
Én morgenmad 55 kr. 55 kr.
Én brunch 75 kr. 75 kr.

 

Er du utryg omkring alt det nye, så kan du gøre som altid.

  • Send en mail med dit navn, telefonnummer og ønsker til billetter@solundfestivalen.dk. Vi svarer indenfor 5 hverdage, hvor vi enten opfordre dig til selv at bestille billetten, og hvis ikke det er muligt, så kan vi bestille billetten.
  • I løbet af nogle dage bliver du kontaktet enten telefonisk eller på mail af vores billetkoordinator. Vi har kontortid hver mandag, hvor du er altid velkommen til at ringe, hvis du er i tvivl. 
  • Du er også velkommen til at ringe på 86 52 55 66. Hvis ikke vi tager telefonen, kan du ligge dit navn og nummer, og vores billetkoordinator vil ringe tilbage til dig, så snart det er muligt. 

Bare lige et godt råd!

Sølund Musik-Festival bliver igen ….. igen et festfyrværkeri af musik, kærlighed og fællesskab. De første navne frigives på vores facebookside op til billetsalget. Du finder fra facebookside her. Hvis du vil være helt sikker på en billet, så bestil den i god tid!