BESTIL BILLET

OBS D. 22. MAJ: 

ALT udsolgt! Partout, onsdag & torsdag. Ventelisten er allerede alen lang. Derfor behandler vi nu kun spørgsmål, vedrørende allerede bestilte billetter.

Billetkontoret holder åbent på telefon 86 52 55 66 tirsdag og torsdag i tidsrummet kl. 09.30-11.00. Rigtig mange forsøger at komme igennem til os, så det vil være en stor hjælp, hvis du har kundenummer og fakturanummer klar.

Sender du mail på billetter@solundfestivalen.dk så husk også her at opgive dit kundenummer og fakturanummer i mailen. Vi løber så stærkt, som vi overhovedet kan, og vi forsøger at besvare mails i løbet af fire hverdage. 

Mange spørger: “Kommer mine billetter med posten, eller skal jeg hente dem på festivalpladsen?”

På din faktura står der, om du er faktureret for porto. Hvis du er, så har du 1) bedt om at få billetterne sendt med posten 2) bestilt billet før 1. april. Vi sender dem, så snart din betaling er registreret på festivallens bankkonto. Og det tager jo som bekendt lidt tid at få breve omdelt. Hvis ikke du er faktureret for porto, skal du hente dine billetter/armbånd til festivalen i publikums-båndvognen.

 ————————

SÅDAN BESTILLER DU BILLET
 

Er du klar til musik, kærlighed og fest? Så er det bare om at få bestilt din billet til Sølund Musik-Festival 2017. 

  • Send en mail med dit navn, telefonnummer og ønsker til billetter@solundfestivalen.dk. Du er også velkommen til at ringe på 86 52 55 66.
  • I løbet af nogle dage bliver du kontaktet enten telefonisk eller på mail af vores billetkoordinator. Du er altid velkommen til at ringe, hvis du er i tvivl.
  • Vi sender/mailer din faktura til dig.
  • Læs herefter indgangen ’Afhent billet’

Vi sælger KUN billetter til mennesker med udviklingshæmning og deres eventuelle ledsagere. Priserne herunder er for én person. 

Billettype Publikum/Pris Ledsager/Pris
Dagsbillet 575 kr 200 kr
Partoutbillet 875 kr 300 kr
Camping pr nat 40 kr 40 kr
Overnat inde pr nat 60 kr 60 kr
Én morgenmad 50 kr 50 kr
Én brunch 75 kr 75 kr