TILMELDING TEKNIK/CATERING

 

For at undgå misforståelser omkring teknik og catering beder vi dig trykke på linket nederst på siden. Udfyld skemaet og mail det til os.

VIGTIGT: Det tekniske skema skal være os i hænde senest den 11. maj 2018.

KØRETØJER

Der er ikke meget parkeringsplads på Backstage, så jo mere vi ved om køretøjerne, jo bedre kan vi klare logistikken og parkeringen.

MONITOR-UDSTYR, TRÅDLØST UDSTYR OG EVT. PULTE

Benytter du in ear-udstyr, beder vi dig udfylde og fremsende specifikation på udstyr og frekvensoplysninger. Medbringer du egen frontpult, køres denne til FOH.

CATERING

Vi overholder 100% hygiejnekravene. Dvs., at maden ikke står ude mere end kravene påbyder, vi benytter selvkontrol af køleskabe mv. Det er en stor hjælp, hvis vi har tiderne for mad til band og crew, så vi har størst mulighed for holde vores fantastiske mad helt frisk. Som udgangspunkt anvende der økologiske produkter.

TILMELDING CREW/BAND

Du opretter selv band/crew liste i vores system HECTOR. I formularer oplyser du blot hvor mange musikere/crew der er med, hvorefter der oprettes en liste. Har du spørgsmål, så send en mail til akkreditering@solundfestival.dk. 

GÆSTELISTE

Der kan oprettes en gæsteliste til band/crew. Som udgangspunkt er der en billet pr. crew/bandmedlem. Send en mail til akkreditering@solundfestivalen.dk med antal gæster og båndtype. Medmindre andet er aftalt får gæster adgang til pladsen. Der oprettes ikke en liste automatisk – du skal henvende dig via ovenståenden mail!

SPØRGSMÅL

Teknik:
Jens Q: 40 72 82 38 / jens_q@me.com

Catering/omklædningsrum:
Sarah Theibel: 40 18 13 08 / sarah@solundfestivalen.dk

Udfyld venligst felterne nedenfor og klik derefter på SEND knappen.

Musikere

Crew og teknik
Antal personer 

TILMELDING BAND/CREW/GÆSTER
Der oprettes selv lister i vores nye system. Læs under “TILMELDING BAND/CREW” og “GÆSTELISTE” i ventre kollonne. Der vil som udgangspunkt kun blive oprettet en liste til band/crew. Ønsker I én gæsteliste, så læs under punktet til venstre. Hvis der opstår tvivl, så henvend dig til:
akkreditering@solundfestivalen.dk

Evt. bemærkninger

OBS. Eventuelle ændringer foretages i ændringsformularen senest 27. maj