SØLUNDBILLET

Du kan bestille din billet ved at trykke på knappen her

Billetpriser 2021

Billettype Publikum/Pris Ledsager/Pris
Dagsbillet 575 kr 525 kr
Partoutbillet 850 kr 700 kr
Camping pr nat 40 kr 40 kr
Overnat inde pr nat 75 kr 75 kr
Én morgenmad 50 kr 50 kr
Én brunch 75 kr 75 kr

SÅDAN BESTILLER DU BILLET 

Er du klar til musik, kærlighed og fest? Så er det bare om at få bestilt din billet til Sølund Musik-Festival. Du bestiller din billet gennem vores online billetsystem. Hvis du er i tvivl om, hvordan du bestiller billetter, så får du her en kort guide:

  • Du kan bestille både på faktura og på EAN-nummer.
  • Bestiller du som institution, og skal bruge en faktura til den enkelte borger, så er du nødt til at oprette en bestilling til dem hver. Dette gælder også, hvis I fx kommer I flere grupper på forskellige tidspunkter – så skal der laves forskellige bestillinger.
  • Faktura og billet sendes til den mail, som skrives ved bestillingen. Det er en god idé lige at tjekke en ekstra gang, om du har skrevet den rigtige mailadresse på. Hvis du mod forventning ikke får noget fremsendt, så skal du endelig kontakte os.
  • Har du ikke modtaget din(e) billet(ter), og har du betalt via ean nummer, så skal du tjekke hos din egen økonomi afdeling, inden du kontakter os. Vi kan kun se om der er betalt eller ej – Ikke aktuel status.
  • Dit bookingnummer er det telefonnummer, som du skriver på din bestilling.
  • Hvis du vælger at betale med faktura, så skal bestillingen betales ved bankoverførelse. Du skal være opmærksom på betalingsfristen.
  • Vi sælger KUN billetter til mennesker med udviklingshæmning og deres eventuelle ledsagere.

Telefontid på billetkontoret
Vores billetkontor holder åbent hver dag på mailen billetter@solundfestivalen.dk.Vil du hellere snakke med vores søde folk på kontoret, så er du velkommen til at ringe på 86 52 55 66. Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag kl. 09.30 – 14.00
Tirsdag kl.  09.30 – 14.00
Torsdag kl. 12.00 – 15.30

Ringer du udenfor telefontiden, så er du velkommen til at lægge en besked på vores svarer. Hvis du vil være helt sikker på, at vi ringer tilbage, så send os en mail på billetter@solundfestivalen.dk